úterý 27. listopadu 2012

Adventní věnce I.

Už se zase blíží ten krásný adventní čas. Výzdoba už je ve fázi příprav a tvoření a v sobotu budu dělat věnec. Tady je pár inspirací z loňska:

Minulý rok zavedla moje kamarádka Veronika krásnou tradici ze svých rodných Říčan u Prahy. Každý rok se tam před první adventní nedělí sejdou v poklidu kamarádky a příbuzné a během odpoledne plného příjemného popovídání a vzájemné inspirace vytvoří pěkné adventní věnce či jinou předvánoční výzdobu.

















Protože jsme se sešli maminky víceméně stejně starých dětí (tzn. ani ne dvouletých všudybýlků a horolezců), nechali jsme je tatínkům na pospas a tak odpoledne bylo opravdu poklidné :) Jedinou výjimku měl maličký Adámek, ale o tom jsme skoro vůbec nevěděli - no, miminko.

Snad holkám nebude vadit, že tady pro inspiraci ostatním zveřejním i jejich krásné výtvory. Popravdě - svoje výrobky si poznám, ale jinak si jen velmi matně pamatuju, co je čí.









Věnce nahoře jsou (aspoň myslím) Vendy. Vpravo je věnec a záležitost na okno mé vlastní výroby.





Slaměný věnec na horní fotce je Milky, ten druhý vyráběla (asi) Lenka. Lence ale určitě patří výzdoba na dveře z fotky vpravo.






Všechny čtyři věnce (z fotky nahoře i vpravo) patří skoro na sto procent Zuzce :)






A tady už si vlastnictvím věnců nejsem jistá vůbec, takže nebudu ani hádat.








Už se moc těším na sobotní vyrábění u Verči, ikdyž vím, že těch miminek bude tentokrát mnohem víc. Jsem zvědavá, jak nám to tentokrát půjde od ruky. Tomu loňskému miminku už bude přes rok a druhému nejstaršímu 11 měsíců. Tuším, že budou chtít pomáhat :o)

Žádné komentáře:

Okomentovat